Dacă te abonezi la postări, vei fi informat automat când apare un articol nou.

6 comentarii la „Interviul – partea a doua

 1. Buna. Mi-a placut mult de tot articolul tau si revederea cu muntii Lotrului, munti atat de dragi mie si cu Prejba unde am fost de doua ori cu ocazia remarcarilor din zona. Cabana era deteriorata inca din 2013, in 2014 era si mai rau ma mir ca a mai tinut pana in 2015. Superba zona, frumoase imagini, bine scris articolul. O sa iti urmaresc blogul de acum incolo, nu stiam de el :).

  1. Îți mulțumesc, Andreea!
   Informațiile din masiv sunt extrem de puține pe net și răspândite. M-am gândit că poate ajută să scriu un jurnal pentru o parte a crestei principale 🙂
   Înainte să plec, ți-am citit articolul pe care l-ai scris despre marcarea făcută în zonă. M-a ajutat, ca să nu mai pun la socoteală marcajul propriu-zis! Poate anul ăsta reușesc să vin și eu cu voi într-o acțiune, măcar două-trei zile…

   Am fost la sfârșit de octombrie din nou la Prejba și starea cabanei se înrăutățise. Efectiv au tras de ea și au rupt-o, la priciuri mai era o singură saltea… Nu cred să mai fie ceva din ea la anul pe vremea asta.

   De blog nu știe prea multă lume, poate o să îl promovez (mai mult) în viitor. Acum am făcut și facebook 😀
   Ești prima persoană care comentează aici și m-am bucurat foarte mult pentru mesajul pe care mi l-ai lăsat! Fiecare mesaj pe care îl primesc de la cititori este prețios, pentru că aflu că nu am scris degeaba și realizez ce fac bine și ce nu… 🙂

   1. 🙂 La fel ca si tine sunt placut surprinsa ca mi se citesc povestile, articolele cu Prejba / Lotrului sunt printre cele dragi mie asa cum imi e si zona, mai ales ca articolele mele nu sunt foarte documentate, mai mult descriu stari decat trasee.
    Spor la treaba, sper sa scrii articolul cu creasta principala deoarece e util pentru oamenii de munte.

 2. Tocmai imi descarcasem harta muntilor Lotru si cautam informatii despre acesti munti prin care vreau sa ajung la un moment dat, iar jurnalul tau e printre putinele gasite. Il citisem de cand l-ai postat pe carpati.org si mi-a placut asa cum mi-au placut si restul jurnalelor tale. Citindu-le imbin placutul cu utilul, ma documentez, evadez virtual privind imaginile si nu cred ca citesc mai mult de 2 paragrafe fara sa ma amuz. Asa cum mai zicea cineva pe aici, stii sa te joci cu cuvintele, iar lectura devine de-a dreptul savuroasa. Sa ne povestesti si pe unde te-ai plimbat in ianuarie :)!

  1. Salutare, Gabi!

   Așa este, despre munții Lotrului sunt foarte puține informații pe internet. Și eu m-am lovit de problema asta când mă documentam pentru tura mea. Printre cele puține, la Andreea pe site găsești articole cu informații despre remarcare. Am scris jurnalul tocmai pentru a oferi mai multe date despre munții ăștia minunați.

   Dacă mergi în creastă, vei vedea de acolo multe zone în care ai putea reveni ulterior, despre care nu ai avea cum să afli decât ajungând acolo.

   Mă bucur că îți plac jurnalele mele și mă bucur pentru mesajul lăsat aici 🙂

   În ianuarie am fost peste Piatra Mare, prin pădurile Bucegilor spre Diham – cu fetili 🙂 – o zi în Crai și o tură de 3 zile în Ceahlău. Despre ultimele două vei putea citi jurnale (primul e deja postat), celelalte doar în cazul în care voi avea vreme să scriu. Mă solicită mult fiecare jurnal, eu nu pot scrie scurt, am impresia că fentez cititorul și nu îmi place… Zilele astea voi mai publica un jurnal despre o tură din decembrie 🙂

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *