Despre noi

La început de drum

Indiferent de profesie, de vocaţie, ori de momentele cotidiene care ne ocupă cea mai mare parte a timpului, fiecare dintre noi are visuri şi hobby-uri care ne împlinesc sufletește. Fie că îți place să schiezi, să faci surfing, să pescuiești, să practici jocuri de echipă ori pur și simplu să vizitezi locuri noi, clipele speciale pe care ni le dăruim ne deconectează de la rutina indisolubilă care înghite tot mai des lumea modernă.

Avem tot mai puțin timp pentru ceea ce ne place să facem și chiar și pe acela îl alocăm cu predilecție relaxării în dauna unei activități de tonifiere. Ceea ce nu este cu necesitate un lucru rău, pentru că sunt activități precum cititul de o armonie greu de egalat. Dar acestea sunt excepții, iar spiritul aventurier din noi rămâne tot mai captiv, ca un tribut plătit voinței (trebuie să) în dauna dorinței (vreau să)

Noi îl respectăm pe trebuie, dar îl admirăm pe vreau. Pentru că vreau este un izvor nesecat de dorințe.

Iar dacă îți surâde ideea de a cutreiera ținuturi în căutarea de locuri minunate, dacă te visezi aievea mergând cu tălpile goale prin iarba moale a pajiștilor nesfârșite, dacă îți închipui idilic cum ar fi să privești lumea de pe marginea unei prăpastii de munte, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Vei găsi aici oameni care merg pe munte din pasiune, vei putea citi articole utile ori povestiri amuzante din călătorii.

Poți și tu să ni te alături în turele pe care le vom organiza. Pentru asta, asigură-te că urmărești constant rubrica dedicată noutăților sau organizării de ture. Pentru început, poți să te abonezi la postări și vei fi informat automat când apare un articol nou.

Îți dorești de mult timp să mergi într-un loc anume și din diferite motive nu ai găsit impulsul pentru a-ți împlini visul? Numește tu destinația și noi te vom sprijini în demersul tău. Îți vom oferi și o fotografie înrămată cu tine, pentru a le arăta și prietenilor tăi că ai reușit! Fii sigur că vei descoperi alături de noi frumusețile ascunse ale acestei țări!

Despre noi (mai mult sau mai puțin):

Suntem un grup entuziast care și-a propus să combată sedentarismul prin activități variate… de la siteseeing în locuri nebănuite, la ture de orientare și inițiere pentru copii, mountainbike, până la seri petrecute la gura sobei în cabană sau la foc de tabără. Și asta nu e tot, la inedit sau senzații tari se pot adăuga apusuri în creastă la cort, rafting pe râuri învolburate sau zbor cu parapanta.

Aventura începe!

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *